Premini femení: Bàsquet Vilafant 53 – CB Quart 21

Jugadores: Mar, Estel (10), Núria (11), Cecília, Laia (4), Nora (1), Amàlia (14), Estela, Xènia (13) i Alena (lesionada).

Parcials: 9-0, 8-3, 6-5, 4-3, 6-2, 11-2, 3-2, 6-4.
Primer partit d’aquesta segona fase. Ha estat un bon partit en general, hem tingut alguns moments de desconcert però hem sabut tornar a entrar al partit. Els dos primers quarts han estat molt bons, molt intensos, amb bones sortides al contraatac, saltant al rebot i lluitant totes les pilotes. El tercer i el quart quart han estat més fluixos, ens hem precipitat en algunes passades i no ens hem col·locat bé en defensa el que ha provocat que el CB Quart arribés algunes vegades en contraatac i entrés sense massa oposició. Després de la mitja part, hem tornat a entrar en el partit, les jugadores han lluitat molt i s’han vist molt bones circulacions de pilota, buscant la jugadora que quedés més ben situada. Comencem a posar en pràctica tot allò que aprenem als entrenaments.

Felicitar-les a totes perquè a cada partit anem millorant tant a nivell individual com a nivell d’equip. Esperem que l’Alena que no ha pogut jugar perquè estava lesionada, es recuperi ben aviat!











Fotos: Francesc Cortada. Més fotos, aquí.


Comentaris