Sènior masculí: C.B. Cornellà Terri Fontcoberta – 46 Bàsquet Vilafant – 64

“A cop de Triple”

C.B. Cornellà Terri Fontcoberta – 46 - Sois (2), Mach (13), Olivet (15), Pujol (2), Gironés (7) – cinc inicial – Martos (2) i Capella (5). 12/22 TL, 2 Triples, Capella i Gironés. 16 Faltes, 1 Eliminat, Gironés al 40’

Bàsquet Vilafant – 64 – Edu (7), Vidal (4), Miky (-), Sergi (8), Burgas (5),– cinc inicial – Herrera, P. Capel (5), Aleix (11), Pere (18) i Andreu (6). 2/7 TL, 8 Triples, 3 Aleix, 2 Pere, 1 Edu, Burgas i Andreu. 24 Faltes, 1 Eliminat, P.Capel al 37’.

Parcials: 14-16, 9-13 (23-29), 8-23 (31-52), 15-12 (46-64)

Victòria per finalitzar la primera volta amb un balanç 10-5 que deixa l’equip en la 4ta posició de la classificació.

Tot i la contundència del resultat final, ha estat un partit fluix i igualat fins a la mitja part, on els empordanesos molt fluixos en defensa eren incapaços de fer front a la defensa zonal dels locals i només amb l’encert des de fora dels 6.25m eren capaços d’anar al descans amb un lleuger avantatge.

A la segona part, l’equip local s’ha enfonsat físicament, fruit de ser només 7 jugadors i d’haver jugat un altre partit el divendres per la nit. Primer amb ràpids contraatacs i després defensant correctament han endossat un parcial de 4-21 en 9’, fent fàcil el tram final del partit, tot i perdre el darrer quart.

El més destacable, l’encert exterior (8 triples entre 5 jugadors), l’agressivitat defensiva de l’Andreu, les transicions d’en Pau i l’Edu i l’actitud de l’Aleix.

Per millorar, per sobre de totes, l’actitud defensiva, lluny de ser intensa i que només apareix quan el marcador és favorable.