Mini femení B. Vilafant 49 – CB Verges 40

Jugadores: Ingrid,Carla, Clara, Sara, Ruth, Laura, Eva, Alba, Cèlia.

Parcials: 6-8, 4-0, 4-0, 8-6, 2-8, 10-0, 9-12, 6-6.

Partit a casa contra el segon classificat, el Verges que s'ha saldat amb victòria pel nostre Mini femení.

Ha estat un partit d'alts i baixos on s'ha fet quasi increïble la victòria degut als nombrosos errors en tirs molts clars per part del nostre equip, per sort la bona defensa que s'ha fet en alguns trams del partit (el rival ha quedat en tres períodes a 0 punts) han permès agafar confiança.

Ha estat un partir força igualat fins al 6è període on un parcial de 10-0 ens ha donat un bona avantatge, però en el següent quart, el 7è ens hem relaxat en excés i el rival només a necessitat dos minuts per igualar el partit. El temps mort demanat en aquest mateix quart les jugadores han despertat i amb un parcial de 9-3 posterior al temps mort s'ha recuperat tot el perdut.

L'últim quart no ha tingut gaire historia . Les nenes han mantingut la avantatge i ens hem endut el partit.

Agrair a pares i aficionats el seu suport i a la Clara que ens ha vingut a fer un cop de mà.
Dit això, resta entrenar per millorar allò que necessitem millorar!