Mini femení: Bàsquet Vilafant 36 – CB Banyoles 41

Jugadores: Carla, Clara, Alba, Íngrid, Ruth, Laura, Cèlia, Sara, Eva, Estel i Èlia (lesionada).

Parcials: 9-2, 2-7, 2-2, 8-8, 0-11, 9-0, 4-6, 2-0, 0-5, 0-5.
El mini ha jugat contra el Banyoles com a local un partit que es podria definir amb dues paraules -llarg i intens- i que ha estat marcat per una permissivitat excessiva de l’àrbitre en la defensa de les banyolines.

Al primer quart les locals han sortit molt bé tan en atac com en defensa amb un parcial de 9-2 que ha estat ràpidament respòs en el següent període (2-7).

El tercer i quart període han estat molt igualats. En canvi, en el 5è hi ha hagut una 'llacuna' mental que ha fet que el Banyoles es trobés amb un parcial de 0-11 que encaminava el partit. Un temps mort ha fet reaccionar a les locals que al 6è període igualaven el partit amb un parcial de 9-0.

El que resta de partit ha estat tan igualat que s'han hagut de fer dues pròrrogues per a decidir l’enfrontament. Al final, les mini han perdut de cinc pel desgast físic.

Destacar positivament l'actitud de la majoria de les jugadores que ho han deixat tot i recalcar que s'ha de millorar a l'hora d'aixecar el cap i d'aprofitar bé els espais que hi ha a la pista i els que podem generar pel nostre propi joc.