Premini femení: Bàsquet Vilafant 62 – CB Fontcoberta 34

Jugadores: Mar (3), Estel (4), Estela (10), Xènia (12), Cecília, Laia (8), Nora (6), Alena (12), Amàlia (7) i Núria (malalta).

Parcials: 8-4, 10-3, 4-8, 14-2, 2-4, 6-2, 14-4, 4-7.
Bon partit del Premini femení. Els dos primers quarts s’ha jugat molt bé; hem sortit bé de la pressió, hem corregut al contraatac, hem passat la pilota a les jugadores que estaven més avançades i soles i hem estat concentrades també en la defensa. Al tercer quart, i com ens acostuma a passar darrerament, hem fet una baixada d’intensitat, ens ha costat sortir de la pressió, ens hem precipitat en les passades i no hem estat gens al cas en defensa. 

A partir del quart quart i fins al final del partit, s’ha anat millorant i hem tornat a jugar com sabem. Encara juguem totes molt juntes i ens costa baixar ben obertes al contraatac, però anem millorant. Felicitar a totes les jugadores perquè totes han treballat i s’han esforçat durant tot el partit. 

Ara a descansar, i dilluns tornem a entrenar! Esperem que la Núria que no ha pogut jugar perquè està malalta es recuperi ben aviat!



 

 
 
 
 
 
Fotos: Núria Roque. Més imatges, aquí.


Comentaris