Sènior masculí: Bàsquet Vilafant – 66 - B.C. Torroella – 45

“El millor partit en el millor moment”

Bàsquet Vilafant – 66 – Vidal (12), P.Capel (-), Sergi (6), D. Brun (9), Manel (4) – cinc inicial – Edu (7), D. Herrera (2), Aleix (11), Pere (7), P.Castillo (5), Alexis (2) i Andreu (1). 9/17 TL, 5 Triples, Vidal, 1 Aleix, Edu i P.Castillo. 24 Faltes, Cap Eliminat.

B.C. Torroella – 45 - Baquer, F. (6), Puig (12), Ros (6), Estrany (5), Sapena (-) – cinc inicial – Mir (13), Prat (3) i Farreras (-). 8/21 TL, 1 Triple, Puig. 20 Faltes, Cap Eliminat, 1 Tècnica a Mir en el 30’.

Parcials; 12-12, 18-8 (30-20), 20-13 (50-33), 16-12 (66-45)
Bona entrada en el Pavelló Municipal de Vilafant, davant uns 100 afeccionats que han gaudit del millor partit dels locals davant d’un dels millors rivals de la categoria.

La millor defensa de la temporada ha servit no només per guanyar a un rival directe en la classificació sinó per emportar-se també l’average (92-75 a la primera volta)

El partit ha començat amb un primer quart igualat però on es veia un Vilafant intens en defensa i amb els conceptes clars en atac. Només errors en el rebot defensiu i el desencert en el tir permetien mantenir el marcador igualat al final dels 10’.

El segon quart ha començat amb dos bàsquets consecutius de mitja distància d’en Manel que han permès donar confiança a l’atac i refermar una forta defensa, començaven a entrar els triples i apareixien els primers contraatacs. A la mitja part, 10 amunt.

El 3r quart començava amb dubtes i al 23’ els visitants es col·locaven a 4 punts, però després d’un temps mort, apareixien primer l’Aleix i després en Vidal per anotar 9 punts en 2’ i donar tranquil·litat a l’equip que per rematar el quart, amb els dos cadets en pista i accelerar el joc, han clavat un 9-0, deixant el marcador 17 amunt.

El darrer quart ha seguit la mateixa tònica del tercer i, tot i una tímida reacció del Torroella (2-6 en 3’) altra vegada un 10-0 en 3’ permetia obtenir un màxim avantatge de 23 punts i sentenciar el partit.

Actitud exemplar dels 12 jugadors, amb una actitud que si se sap mantenir cada partit, pot permetre aspirar a cotes més altes.