Sènior masculí B.Vilafant Bàsquet Vilafant 63 – Aecam Malgrat 07 73

“La qualitat i l’experiència valen més que la joventut i la il·lusió”

Bàsquet Vilafant – 63 – Vidal (13), Pau Capel (4), Sergi (10), D. Brun (11), Manel (-) – cinc inicial – Edu (4), Herrera (2), Aleix (10), Pere (9), Pau Castillo (-), Andreu (-). 12/13 TL, 3 Triples, 2 Aleix i 1 Vidal. 22 Faltes, Cap Eliminat.

Aecam Malgrat 07– 73 – Clopés J. (10), Cabré (9), Escobar (3), Montes (8), Carbonell (18)– cinc inicial – Saucedo (2), Creus (6), Martí (3), Clopés X. (-), Roselló (3),Estruch (6) i Perez (5). 9/21 TL, 3 Triples, 2 Clopés J. I 1 Cabré. 17 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials: 17-22, 16-13 (33-35), 15-14 (48-49), 15-24 (63-73)

Segona derrota de la temporada a casa, aquesta davant el líder de la categoria, el Malgrat, amb els ja habituals 100 espectadors que no han parat d’animar durant tot el partit.

El primer quart ha estat de clar domini visitant degut a la pèssima defensa dels jugadors exteriors tant en el 1c1 com en les segones ajudes (8-17 al 8’) tot i això, l’efectivitat ofensiva dels darrers 2’ ha permès acabar el quart només 5 per sota.

El segon quart ha estat el millor dels locals, on la millora en defensa, en especial dels jugadors interiors, ha impedit als dels Maresme anotar amb facilitat. Només els dos darrers minuts han espatllat un gran quart.

El 3er quart ha estat el més igualat de tot el partit, on els locals no han deixat en cap moment que el líder agafés avantatge en el marcador, tot i no posar-se mai per davant en el marcador.

Tot quedava per decidir-se en el darrer quart on, tot i ser conscients que la veterania del Malgrat jugava al seu favor, quedava l’esperança que el físic defallís. Però no ha estat això, sinó tot el contrari, altra vegada s’ha deixat de defensar i no hi ha hagut partit.

Ha quedat palès el lamentable estat físic d’alguns dels jugadors que s’hauran de replantejar la seva situació.