Mini masculí B.Vilafant 62 – 42 APA Vedruna Palamós

Han jugat: Puigmal, Corral (4), Sánchez (6), Caselles (3), Pons (10) -cinc inicial-, Gualda (1), Pibernat (8), Nogués (2), Ayats (8) i Nístor (20). 1 triple, Corral. 17 faltes personals, cap eliminat. 4/14 en tirs lliures.

Partit jugat contra un rival de primer any al que superàvem físicament. Dels vuit quarts, només tres s'han jugat amb la intensitat pròpia d'un partit de competició (7-2, 18-4 i 11-4) fet que ens ha permès generar una avantatge suficient per garantir la victòria. Amb tot, s'han perdut els tres quarts en que no s'ha tancat el rebot i no s'ha treballat en defensa (3-9, 5-6 i 6-8). Els dos quarts restant han estat igualats (8-6 i 4-3), inclinant-se a favor del Vilafant gràcies a la major capacitat física dels jugadors.

Malgrat tot, la lectura del partit és positiva i ens fa sortir contents de la pista. Puigmal -tot i no anotar- ha defensat molt bé i ha nodrit amb bones assistències als companys perquè encistellessin amb comoditat. Noguers -absent després de 15 dies- ha aportat molt en la direcció de l'equip i Sánchez ha realitzat un gran treball convertint-se en el màxim rebotejador dels locals. Pel que fa als homes alts, destacar Pons i Pibernat -amb un parell de contraatacs per cap ben resolts- i, sobre tot, Nístor que cada vegada aporta més seguretat al joc.

A nivell col·lectiu, es comencen a veure detalls en la circulació de la pilota que denoten una gran millora respecte l'inici de la temporada i mica en mica s'intenta a jugar seguint la regla del “passar i tallar”. Si tothom bota amb el cap aixecat, podrem donar major velocitat a la pilota i els nostre joc millorà molt. Hem de seguir treballant en els entrenaments per poder aplicar-ho als partits.

Finalment, indicar que la nostra gran llacuna continua essent la concentració en defensa. Tot i que hi ha excepcions, cal que tot l'equip -tot!- entengui que no serveix per res anotar si encaixem punts amb facilitat i que només un treball solidari de tothom quan defensem farà que els partits surtin endavant amb resultats positius.

Esperem que a la segona volta que comencem la setmana vinent contra el Castelló, s'aconsegueixi jugar amb la intensitat adequada els 8 quarts.






Fotos: Jordi Mallorquí. Més imatges, aquí.

Comentaris