Mini masculí: CB Grifeu 63 - Bàsquet Vilafant 69

Han jugat: Puigmal (2), Cobas (7), Ayats (11), Pons (10), Nístor (25) -cinc inicial-, Corral, Pibernat (10), Sala (2), Cahavarria, Sánchez i Vidal (2). 4 Triples (Pibernat, Ayats, Nístor, Cobas). 13 faltes personals, cap eliminat. 3/10 en tirs lliures.

Partit avui sí jugat amb seriositat i intensitat on l'actitud dels jugadors ha estat sensacional. Tal com veníem dient, quan l'equip juga concentrat i amb intensitat som competitius a qualsevol pista i aquest partit n'és un exemple clar. Els 7 primers temps reflectien una igualtat al joc amb el marcador lleugerament decantat a favor dels locals gràcies al seu millor encert des de 3 punts (8 triples en total) i a una major velocitat de circulació de pilota.

El vuitè temps començava amb un global de 61-56 favorable als locals. En aquest quart ha aparegut la versió més intensa del Vilafant amb un Cobas defensant amb molta intensitat juntament amb Nístor, Pons i Corral que han capturat la pràctica totalitat dels rebots sota ambdós taulells. Aquest treball col·lectiu en defensa ha deixat als locals amb només una cistella en aquest darrer quart i ha generat situacions d'avantatge a partir de rebots que ens han permès remuntar.

Felicitar a tots els jugadors -Puigmal, Cobas, Ayats, Pons, Nístor, Corral, Pibernat, Chavarria, Sala, Sánchez i Vidal- doncs són ells els que amb la seva actitud, el seu treball i el seu esforç ens han permès gaudir d'un matí de bàsquet molt entretingut i on s'ha pogut comprovar l'evident evolució com a equip des del principi de temporada.

Aquest és el camí, ara només cal seguir treballant.