Premini femení B.Vilafant 29 – Unió Vedruna A 58

Jugadores: Mar, Estel, Estela, Xènia, Núria, Cecília, Laia i Amàlia. 

Parcials: 2-6, 4-7, 2-12, 8-7, 0-8, 4-6, 4-6, 5-6. 
Partit fluix el que hem jugat aquest dissabte. Davant teníem un molt bon equip i, com ja ens ha passat algunes vegades, ens hem empetitit i hem perdut confiança en les coses que sabem fer. 

En general, el nostre joc ha estat força lent, ens ha faltat intensitat i lluita. No hem aconseguit jugar obertes, i les poques vegades que ho hem fet estàvem molt estàtiques, de manera que era molt difícil apropar-se còmodament a cistella. En defensa també hem patit, algunes jugadores estaven un pèl despistades i això ens feia anar molt de bòlid a l’hora de defensar. Hi ha hagut dos quarts especialment complicats i la resta, tot i no estar molt encertades, hem pogut mantenir-nos dins el partit. 

Tot i així, i com diem sempre, sempre hi ha coses bones, i s’han vist algunes jugades maques en què la circulació de la pilota ha estat ràpida, també hem pogut veure com cada vegada entrem amb més confiança de cara a cistella i com les jugadores més novelles participen més del joc. Tot això és positiu i ens ajuda a millorar! 

Cal continuar entrenant i aconseguir que totes estiguem al màxim en tots els partits! Ara descansarem tres dissabtes i no tornarem a jugar fins després de Setmana Santa.

Esperem que la Nora i l'Alena estiguin del tot recuperades!



 





 









Fotos: Núria Roque. Més imatges del partit, aquí.




Comentaris