Premini femení: CB Grifeu 69 - B.Vilafant 70

Jugadores: Mar (2), Estel (5), Xènia (14), Nora (2), Laia (10), Núria (21), Amàlia (15), Alena (2). 

Parcials: 3-8, 8-1, 11-13, 13-7, 6-8, 10-11, 10-7, 8-15.
Molt bon partit del Premini femení a la pista del líder del grup el CB Grifeu. 

És el primer partit que hem sabut mantenir la mateixa intensitat i ganes durant tots els quarts. Això ens ha permès tenir confiança, sortir ràpides al contraatac, entrar i tirar sense por, fer circular la pilota quan estàvem més estàtiques,... En defensa, en general s’ha estat molt bé, hem pogut parar alguns contraatacs i no hem estat tan despistades com ens ha passat en algun partit. Ens ha faltat una mica més de rebot, a vegades perquè saltàvem poc, d’altres perquè algunes de les jugadores del Llançà eren força altes i fortes, però tot i així s’ha lluitat molt i hem pogut recuperar moltes pilotes. S’han vist bons detalls tècnics i hem pogut comprovar com totes les jugadores van aprenent, millorant i agafant més i més confiança, i el que és més important, com s’ho passen de bé jugant a bàsquet! 

Agraïm molt als pares com ens han animat, la pista del Llançà és sempre molt difícil i avui ens hem sentit molt acompanyades! 

Moltes felicitats a totes pel bon partit. Ara que sabem que podem mantenir aquesta intensitat, hem de ser capaces de fer-ho a tots els entrenaments i partits, és així com n’aprendrem més. Ara a descansar! I esperem que tant l’Estela com la Cecília que estan malaltes es recuperin ben aviat!







Fotos: Francesc Cortada. Més fotos del partit, aquí.

Comentaris