“Fonaments posats”

Soldatal-Cb Campdevànol – 74 – Perez (-), Gallomi (4), Domenech (2), Marin (23) i Muñoz (10) – cinc inicial – Exposito (12), Comellas (4), Martinez (4), Sala (8), Carpintero (7). 8/13 TL, Cap Triple. 31 Faltes, 3 Eliminats, Marin i Muñoz al 38’ i Martinez al 40’.

Bàsquet Vilafant – 69 – Herrera (3), Pau Capel (8), Aleix (15), Sergi (12), Brun (15) – cinc inicial – Pere (16). 20/42 TL, 3 Triples, Pere, Herrera i Sergi, 16 Faltes, Cap Eliminat

Parcials: 16-13, 17-18 (33-31), 25-18 (58-49), 16-20 (74-69)
Segurament en el partit més dur de la temporada, amb només 6 jugadors, amb un equip ple de baixes, entre lesionats i “absents”, haurem tret les millors conclusions del que ha de ser l’equip el que resta de temporada.

El grau de concentració ha estat el millor de l'any, durant molts minuts hem triat les millors opcions en atac, perdent poques pilotes i triant quan córrer al contraatac. Només els tirs lliures no ens han permès anar al descans amb avantatge.

Al davant un rival, amb molt pocs recursos, que fins al 3er quart no ha decidit pressionar i provocar pèrdues de pilota que els ha permès agafar 14 punts d'avantatge (48-34 al 25’). Però l’equip s’ha refet, per acabar el quart 9 a sota.

El darrer quart, el cansament era evident i els locals han agafat el màxim avantatge al 35’ (72-55, +17), però un altra cop, un minut d'aigua  i l’equip ha sortit a donar el que quedava. No han encaixat cap més cistella, han endossat un parcial de 2-14 i hem fallat 9 tirs lliures (8/17) en els darrers 5’. Ni un retret pels 6, una actitud exemplar, un caràcter que gairebé mai havíem vist, i que hem d'aconseguir que sigui habitual en ells i esperar que s’hi sumin la resta de lesionats.