Cadet masculí: UE Onyar 46 - B.Vilafant 50

BRUTAL

Jugadors: Pau C., Arnau, Lluc, Guillem, Martí, Pau B., Andreu, Sergi, Kike.
Parcials: 11-11, 12-12, 10-8, 13-19.

Un altre partit decidit en l'últim minut, i gràcies a l'encert final en els tirs lliures. Una mala reacció d'un jugador de l'equip rival ens va permetre entrar al partit i guanyar-lo.
Partit mooooolt igualat fins a l'últim quart on l'Onyar va aconseguir una petita diferència que per la dinàmica del partit semblava irrecuperable per part nostre, però ...... els partits duren quaranta minuts i si alguna cosa sabem fer és guanyar finals d'infart.

Destacar la nostra gran defensa, només la van superar gràcies a la seva intensitat en el rebot ofensiu i la nostra incapacitat per tancar-lo. En atac destacar els nostres errors en situacions de superioritat. Un error que arrosseguem des de fa moltes jornades, i que davant d'un equip del nivell de l'Onyar és decisiu.

Últim partit d'una primera volta BRUTAL. El que heu fet aquesta primera volta, és vostre, per gaudir-ho i molt difícil de repetir. FELICITATS.

Ara cap de setmana de decans i comença el nostre "Tourmalet" particular.  A partir d'ara tot fa pujada, per sort teniu ganes, il·lusió i qualitat per a poder superar el repte que tenim al davant.

Ens veiem dimarts, on recuperem els italians i començarem la preparació per la segona volta. Que ningú esperi cap patxanga!

Felicitats un altre cop a tot l'equip.












Fotos: Lluís Castillo. Més imatges del partit, aquí.


Comentaris