Preinfantil masculí B.Porqueres 51 – B.Vilafant 61

Jugadors: Arnau P. (3), Ferran (14), Àlex C., Arnau C. (9), David (cinc inicial), Guillem (15), Nil (2), Marc (3), Àlex P. (9), Pep (6).

Parcials:11-17, 13-16, 13-13, 14-15.
Faltes: B.Porqueres 21 (eliminat Torres minut 39), B.Vilafant 13.
Tirs lliures: Porqueres 4/12,Vilafant 8/25.
Triples: B.Porqueres 3 (Torres), B.Vilafant 1 (Sala).

Partit jugat fora de casa contra un equip que semblava que ens tenia la mida presa; de tres partits disputats dues derrotes i una victòria.

L'equip local es presentava amb la baixa d'un dels dos millors jugadors que tenen, l'altre es presentava clarament tocat físicament, fins al punt d'haver de demanar la substitució al principi del sisè període. Aquest llast ha estat massa gran per superar-lo.

El nostre equip, en canvi, ens ha mostrat una cara a la que (per desgràcia) no estem acostumats. El grup ha estat agressiu els 40 minuts, ens hem tirat a terra per lluitar les pilotes dividides més vegades que sumant la majoria de partits jugats. En alguns moments, hem vist una gran feina del bloqueig del rebot. Gran defensa de tot l'equip, negant la primera opció de passada, sent agressiu amb l'home de la pilota, fins i tot arreglant les desavantatges defensives fent ajudes. Gran balanç defensiu no deixant acabar contraatacs fàcils fins al final del partit.

COSES A ARREGLAR?:
Sempre hi han coses a arreglar. Comencem per la defensa: no som capaços de ser tots agressius fins que no parlem individualment amb certs jugadors, després de parlar ho fem. Falta de qualitat o de actitud? (qui sóc: el primer o el segon?)

Si fem una bona defensa fallen el tir o perden la pilota.
En el primer cas si bloquegem el rebot aquest és nostre, si no donem segones oportunitats. Amb certs jugadors hem de repetir l’operació. Falta de qualitat o de actitud?

Una vegada recuperada la pilota hem de córrer. Vaja, alguns no corren repetim l’operació. Problemes de qualitat?

Acabem el contraatac i fallem cistelles fàcils per no acabar forts i separar-nos de la cistella: tornem a parlar, ho tornem a arreglar: 5 tirs lliures en els 5 primers períodes, 20 en els tres últims. Un altre cop la qualitat?

Resumint: la pregunta no és qui sóc? És: qui vull ser?





Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris