Trobada d'escoles a Roses i Torroella.

Avui l'escoleta del Bàsquet Vilafant s'ha dividit! Els petits a Roses (2007) i els grans Torroella de Montgrí (2005-06).

A Roses han jugat l'Alba, l'Àlvaro, en Biel, en Daniel, en Dídac, l'Èrika, en Guillem, l'Izar, en Jokin, en Pol i en Xavi. Ha estat la nostra segona trobada d'escoles de la temporada. En els partits d'avui, tots molt disputats, ens ha faltat una mica d'encert, però s'han començat a veure algunes passades molt interessants. Cal destacar, també, que cada vegada tots els jugadors/es participen més del joc.

Felicitar al CB Roses per l'organització.






 Fotos: Carlos Lara, Miquel Vilarrasa, Eduard Carmona.

A Torroella han jugat l'Arnau, l'Enric, en Martí, en Gerard, l'Ona, l'Alba, la Clàudia, en Kilian, l'Albert, en Bernat, en Ruben i l'Abril.

Hem començat el matí amb una gimcana per a trobar el pavelló, no ha estat cosa fàcil, situat a la part alta del poble, just sota el castell del Montgrí amb vistes espectaculars (paraules de la Marta i l'Elena, les entrenadores).

Un cop en pista bones sensacions, s'ha començat bé, encara que l'equip rival (Masmitjà femení) han estat clarament superiors en tècnica i disciplina, però això ha obligat als nostres a posar-se les piles. Al segon partit (Sant Gregori) s'ha dominat al camp però no s'han fet tant bé les coses, massa bot i menys joc en equip. Al tercer partit (Masmitjà mixt) la cosa ha estat més igualada, hem aixecat una mica més el cap i s'ha obligat a algun jugador a deixar anar el "ioio" que portava enganxat a la mà.

Entre partits s'ha esmorzat i hem pogut gaudir del joc de l'aranya, avui una aranya gegant, d'uns 40 nens!

En resum una diada molt productiva, amb una gran actitud per part del nens tant dins com fora la pista que ha fet que gaudissin més que mai!












Fotos: Jordi Mallorquí i Montse Ricart. Més imatges, aquí.

Comentaris