1a Trobada d'Escoles a Castelló d'Empúries

1a Trobada d'escoles de Bàsquet de Castelló d'Empúries

Aquests eren els jugadors que han format l’equip més jove del Bàsquet Vilafant: Alba, Guillem, Jokin, Izar, Pol, Biel, Daniel, Xavi, Dídac i Àlvaro.

A primera hora hem disputat un partit molt igualat contra les Escolàpies. Després la jovenalla ha esmorzat un entrepà i ha gaudit dels inflables per dur a terme una digestió adient. Tot seguit s’ha jugat un altre partit contra el CB Roses però els nostres petits venien cansats de tant jugar i els ha costat agafar el ritme del partit. Quan s’acostava el migdia hem fet un taller de dibuix on s’han vist treballs molt interessants.

L'últim partit l’hem jugat contra el CB Castelló i els petitons han anotat moltes cistelles amb una repartició de les mateixes no exempta de polèmiques.

Finalment l’organització ha repartit medalles pels integrants de totes les escoles, així com un gelat de maduixa o xocolata “boníssim” segons la detallada descripció del mític entrenador Marçal.







Els grans de l'escola (Abril, Ruben, Arnau, Gerard, Clàudia, Alba, Martí, Kilian, Bernat i Albert) hem disputat tres partits molt igualats. El primer amb un gran joc d'equip i molt d'encert, els dos restants marcats una mica més per les individualitats. Ha faltat una xic d'ànsia de pilota que ha provocat que no dominéssim el rebot i simplement el contempléssim, però en quant a joc un 10! Entre partits s'ha esmorzat, dibuixat, jugat a mata-conills i als inflables amb extramotivació per part d'algun dels nostres "valientes". Dir per acabar que hem gaudit d'una organització molt agradable i atenta, l'enhorabona per aquesta genial primera trobada!








Fotos: Eva Valero, Jordi Mallorquí, Marta Torres.


Comentaris