Cadet masculí: CB Arbúcies 55 – B.Vilafant 47

OPORTUNITAT PERDUDA 

Jugadors: Arnau (4), Martí P., Lluc (6), Roger (7), Pau V. (7), Guillem, Andreu (12), Pau B. (9), Pau C. (1), Martí D. (2), Marc. 

Parcials: 9-14, 15-13, 12-9, 19-11.

Nova derrota, ja ho diuen: "no hay dos sin tres". 

Partit controlat fins al minut 34, on ells per primer cop s'han posat el davant en el marcador, un altre cop nul·la capacitat de reacció per part nostra. 

La defensa en zona platejada per l' Arbúcies durant més de 35 minuts, ha dificultat molt el nostre atac. Però la derrota, ha tornat a venir per la nostra relaxació en defensa l'últim quart (19 punts), per culpa d'un mal atac, hem baixat els braços en defensa i això es paga. 

Aquestes derrotes, han de servir perquè continuem avançant, no hem d'oblidar que som un equip de formació i encara que a tots ens agradi guanyar, el més important és formar-nos com a jugadors. En els altres equips d'aquest grup només hi han tres cadets de primer any (tots a l' Arbúcies), la resta són de segon any, i evidentment els únics infantils juguen al Vilafant. Això no és cap excusa, no perdem per l'edat dels nostres jugadors sinó pels nostres errors, però sí que ha de servir per valorar el que està fent aquest equip. 

Recordeu: "Aquesta segona fase és un regal pels INVICTUS, gaudim dels dos partits que ens queden, que serà molt difícil de repetir". 

Per cert en Pepe, el nostre entrenador ha finalitzat la Transvulcània (83,3 km), corrent durant 16 hores. Aquest ha de ser un exemple de superació per part de tots vosaltres. Moltes Felicitats. 

Fins dimarts!










Fotos: Lluís Castillo. Més imatges d'aquest partit, aquí.

Comentaris