Crònica de l'escoleta: 10a Trobada d'escoles a Vilafant


 

El cap de setmana passat, l'escoleta del Bàsquet Vilafant va jugar a casa. Els nens van gaudir d'un matí ple de bàsquet, amistat, diversió i... inflables! En aquesta diada vam dividir l'escoleta en tres grups, "renacuajos" del 2005, del 2006 i del 2007. Els jugadors i jugadores que van participar-hi van ser: Martí, l'Arnau, l'Enric, en Gerard, en Flavio, en Kylian, la Clàudia, l'Alba, la Laia, la Mar, l'Ona, en Jokin, l'Izar, en Ruben, l'Abril, en Pol, en Bernat, la Berta, en Xavi, en Guillem, l'Àlvaro, en Pol B., en Biel B., en Daniel, en Dídac i l'Èrica.

Escoleta 2005


El grup del 2005 va jugar tres partits. Primer, van haver de jugar contra el CB Castelló. Seguidament, els jugadors van esmorzar uns entrepans molt bons fets pel conjunt de pares dels tres equips de l'escoleta. A continuació, els va tocar jugar contra el CB Adepaf femení. Les rivals eren bastant altes fet que va obligar els petits a posar-se les piles. Finalment, l'últim equip va ser el CB Olot contra el qual van aprendre a aixecar força el cap i van poder realitzar jugades molt bones. Sembla que poc a poc, els nens se'n van adonant de la importància de jugar en equip fet que crea més bon joc i alhora, permet que tots els jugadors tinguin la oportunitat d'obtenir la pilota i fins i tot, d'anotar.

Entre partit i partit, els jugadors no en van tenir prou i van pujar diversos cops als inflables de Vilafant. Evidentment, tal com marca la tradició de cada any, al final de la diada els entrenadors també van pujar-hi mentre els nens gaudien de la festa de l'espuma!!

En resum, aquesta ha estat una diada molt complerta que, com cada any, ha aconseguit el seu objectiu principal: fer gaudir els nens d'un dia ple de bàsquet i diversió!





Escoleta 2006


Els del 2006 vam disputar dos partits contra el Masmitjà i 1 contra el Quart, bastant disputats, encara que algun d'ells amb dificultats, degut a la diferència d'edat i alçada. En atac es va jugar amb equip molt més que diades anteriors, però en defensa encara anem tots a la pilota, completament normal. Vam poder gaudir dels inflables i de molta gent maquíssima, ja que va ser la diada més nombrosa de la temporada.




Escoleta 2007


Els més petits vam començar jugant contra les “Escolàpies 2” en un partit molt igualat. Tot seguit vam tenir temps per esmorzar un bon entrepà. Més tard vam jugar contra les “Escolàpies 1” i vam fer un bon paper dins les nostres possibilitats. Un cop acabat aquest partit la mainada va gaudir dels inflables situats al costat de la piscina. Mentre s’apropava el migdia ens vam enfrontar al CB Grifeu en un partit força divertit. Finalment vam disposar d’una bona estona d’esbarjo que va acabar amb la festa de l’escuma.


 

Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris