Mini femení: B.Vilafant 79 - 54 Sol Gironès Bisbal Bàsquet

Jugadores: Íngrid, Carla, Sara, Laura, Elia, Ingrid Hortensi, Eva, Alba, Celia.

Parcials: 11-4, 9-17, 10-3, 6-4, 11-11, 11-4, 13-0, 8-11

Acabar la temporada amb un bon partit deixa un bon regust per l'últim mes d'entrenaments, més encara si es fa un dels millors partits del curs.

El partit havia començat molt intens i ja en el primer període havíem tret un bon avantatge. Pero les jugadores es van relaxar en excés i es va encaixar un parcial de 9-17 al segon quart.

Després de parar el partit i parlar per solucionar errors tot va anar molt millor. Al tercer període els hi vam tornar el parcial anteriorment rebut. A partit del quart període es va fer una defensa molt intensa, la millor de la temporada i la que feia partits que se'ls i demanava a les jugadores. Gràcies a això es va fer un altre parcial de 13-0 al setè temps aquest ja definitiu per el partit. I és que quan es defensa bé l'atac sovint surt sol.

Agrair a totes les jugadores aquest últim esforç i a la Íngrid Hortensi especialment que ha vingut a fer un cop de mà.
Finalitza així una temporada difícil amb algunes lesions però positiva ja que les jugadores, que moltes començaven aquest any han progressat moltíssim.