Mini masculí: CB Vilafant 65 – CB Guifreu Llançà 54

Han jugat: Puigmal (2), Corral (12), Cobas (6), Ayats (10), Nístor (18) -cinc inicial-, Vidal (2), Nogués, Sánchez, Pons (15). 1 triple, Pons. 13 faltes personals. Cap eliminat. 0/13 en tirs lliures.

Parcials: 12-9, 6-9, 8-2, 8-2, 2-5,8-9, 8-7, 13-11.
Partit on els locals han aprofitat la seva major alçada però que a nivell de bàsquet han estat superats pels visitants que durant tot el partit han fet circular millor la pilota. Sabent-se superiors en físic, el Vilafant ha fonamentat el seu joc bé en passades llargues i bombades que eren aprofitades pels jugadors ràpids per acabar en cistella o bé en un per un on el major cos els donava avantatge, fet que ens ha permès tenir segones i terceres opcions de tir després de rebot.

Els entrenadors no estem contents d'aquest resultat perquè s'ha demanat als jugadors que juguessin passant i tallant i fent circular la pilota, instruccions que han estat directament ignorades fins pràcticament els dos últims quarts. Cada partit és una oportunitat d'aprendre i millorar, i si ens limitem a explotar els avantatges físics sense esforçar-nos a desenvolupar els fonaments del joc, desaprofitem l'ocasió de créixer com a jugadors. S'ha de pensar que l'any vinent una part d'aquest equip saltarà a categoria superior i el físic no els servirà per competir mentre que els fonaments tècnics els poden permetre gaudir de la experiència.

Amb tot, i per no dir que tot ho veiem sempre pel costat negatiu, ens hem de felicitar perquè quan s'ha fet circular la pilota bé, especialment en els dos darrers quarts, s'han vist jugades d'equip molt boniques que ens han ensenyat que si tots estem concentrats sabem jugar un bàsquet de conjunt i de nivell.

Només queda una jornada de lliga a Palamós, i cal treballar per poder dedicar-nos als jugadors, pares i tècnics un partit ben competit per acabar la temporada. Us hi esperem!








Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris