Premini femení: B.Vilafant 40 – Les Alzines A 50

Jugadores: Mar, Núria, Estela, Xènia, Cecília, Laia, Alena, Amàlia. 

Parcials: 4-8, 5-3, 5-4, 2-10, 4-9, 1-12, 14-2. 5-2. 
Partit jugat contra Les Alzines en unes condicions una mica especials. Tot i el resultat, estem molt contentes del partit jugat i del treball i l’esforç de totes les jugadores, que han intentat jugar el millor que podien. 

El primer quart ha estat un dels pitjors del partit, l’únic que hem estat del tot adormides. A partir d’aquí, i al marge de si hem tingut més o menys encert de cara a cistella, l’actitud ha millorat moltíssim. Hem vist com tothom prenia més responsabilitats en el partit, jugadores que no acostumen a baixar la pilota, ho han fet, d’altres que fins ara no s’atrevien a sortir botant, també ho han fet, tot i alguna badada, tothom ha estat més atent en defensa i s’ha corregut després de perdre la pilota.  Dins de les possibilitats de cadascú, ha estat un partit en què hem vist avenços en moltes jugadores. Evidentment hi ha hagut errors i moltes coses a millorar; ens costa saltar al rebot, desmarcar-nos per rebre amb comoditat, recuperar més ràpid en defensa, aixecar més el cap,... però si hi posem ganes i continuem així, anirem millorant.

Agrair a l’Amàlia la seva voluntat de jugar sí o sí tot i no estar en bones condicions, l’esforç que ha fet i les ganes que ha encomanat a tothom per jugar. Esperem que es recuperi ben aviat!








Fotos: Jordi Burgas. Més imatges, aquí.

Comentaris