Premini masculí: CEB Girona 46 – B.Vilafant 47

Jugadors: Pau Sala, Neó Jou, Àlex Cuadrado, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas. No convocats: Àlex Lara i Damià Vidal.

Parcials: 7-8, 9-1, 7-10, 12-5, 0-0, 7-8, 0-6, 4-9.

"Final d'infart"

Important i gran victòria l'aconseguida contra un dels primers classificats del grup i que a l'anada ens havia derrotat per més de 20 punts.

Tot i que a les sis primeres parts no s'ha jugat com s'havia de jugar (falta de concentració, defensa fluixa, no s'ha anat al rebot... la qual cosa ha fet que anèssim perdent de més de 13 punts), hem fet feina suficient com per guanyar el partit a les dues últimes parts a partir de canviar l'actitud i anar a per totes. 

Una molt bona actitud, defensa i un bon joc d'atac col·lectiu als dos últims quarts han fet possible la remuntada, amb un parcial total de 4-12, que s'ha acabat de completar gràcies a una passada d'en Jan que ha ben aprofitat Pau Sala per anotar un triple a falta de 7 segons per el final. L'última defensa ha estat bona i no s'ha permès anotar a l'equip rival, aconseguint així la victòria d'un punt.

Ens hem de quedar amb el de sempre, no podem començar els partits relaxats i pujar la intensitat al final del partit, hem d'estar intensos durant TOT el partit. I també, aprendre que mai podem baixar el cap i deixar de competir, ja que en algun moment del partit les cares eren tot un poema! 

FELICITATS a tots pel gran partit que heu fet, i a seguir treballant per disputar el dissabte que ve l'últim partit de lliga.

Fins dimarts!











 Fotos: Susanna Blanch, Jordi Burgas. Més fotos, aquí.




Comentaris