Trobada d'escoles a Llançà


Escoleta 2007

Els jugadors més petits que han creat un dels equips més grans d'avui han estat: en Guillem, en Jokin, en Dídac, en Daniel, l'Álvaro, l'Alba i en Xavi. 

Hem començat el matí amb un partit contra el Castelló, en el qual tots han tingut els seus moments de glòria. Seguidament, els nens han esmorzat un bon entrepà i han gaudit del camp de futbol. Després, hem jugat contra Escolàpies P5-1 i es veu que els entrepans els han fet efecte, així deixant als pares bocabadats. Com encara tenien energia, uns han anat als inflables i altres han fet un partit de futbol molt disputat contra els entrenadors. L'últim parit jugat ha estat contra Escolàpies P5-2, i com se l'han agafat amb tantes ganes, han arrasat a la pista. 

Què remarcar d'avui? Sembla que els comença a quedar clar aquestes paraules “joc en equip”. Uns passes excepcionals i uns tirs de professionals. Tant se'ls en donava, de lluny o de prop, la ficaven igual. 

Per acabar, els de C.B.Llançà, han repartit unes medalles acompanyades d’una bossa de xuxes i una samarreta (amb un pin i tot!).

Escoleta 2005-2006

Flavio, Ruben, Abril, Martí, Bernat, Albert i Enric han estat els jugadors que han format l'equip dels “grans” a l'escoleta, a la diada d'avui a Llançà. 

El primer partit disputat ha estat contra les Escolàpies, intens i productiu ja que a diferència de les diades anteriors hem començat a aixecar el cap i a adonar-nos que si ens passem la pilota entre tots és més fàcil anotar que jugant individualment. Tot seguit els dos equips de Vilafant hem esmorzat junts, i per pair bé l'entrepà hem passat la següent mitja hora saltant als inflables. Tanta diversió els ha esgotat i ha estat la causa de que al partit següent, contra el Grifeu, pràcticament no tinguéssim ocasió de tocar la pilota, i si la teníem tornàvem al joc de diades passades de botar, botar i botar sense passar-la a la resta de companys. Finalment l'últim partit l'hem jugat contra el Peralada, on hem tornat a veure bon bàsquet acompanyat de diversos triples per part dels nostres jugadors. 

I, per si no estaven suficientment cansats, abans de rebre l'obsequi han estat una hora jugant (tant petits com grans) a futbol al camp del costat del pavelló. Definitivament, tenim uns petits molt “valientes”!








Fotos: Montse Ricart.


Comentaris