Crònica Cadet femení: B. Vilafant 43 - CB Escolàpies 58

Han jugat: Núria C. (6), Paula (2), Clara (6), Berta (6), Maria, Emma (5), Núria G. (11), Ingrid (2), Aina (5).

Parcials: 13-9, 10-14, 13-15, 7-20.
Tirs lliures (7/18). Cap triple.

Partit amb dues parts molt diferenciades. Tres primers quarts molt igualats on cap dels dos equips ens hem sentit còmodes en atac cometent infinitat d'errors infantils. Per part nostra, la falta de concentració ha estat el que no ha permès que marxéssim al marcador a la primera part, ja que en els atacs on es movia la pilota i érem agressives sempre trèiem coses positives; malauradament només ho hem fet en comptagotes. 

La tònica general ha estat la d'un atac molt poc fluid i massa pèrdua de pilotes totalment incomprensibles (passos de sortida, dobles, passades molt toves...). També ens ha presentat algun problema la pressió que ha fet el rival, tot i que al final més o menys hem aconseguit sortir-ne bé. Amb tot això s'ha arribat als últims 7 minuts amb totes les opcions per guanyar, però en aquest punt els problemes amb les faltes i lesió de les nostres jugadores que poden defensar per dins (Maria, Ingrid), i que el físic no ens ha arribat per més han fet que Escolàpies s'escapés al final amb certa comoditat i s'endugués el partit amb tot mereixement. 

A seguir treballant perquè, tot i la derrota, hem demostrat que podem competir i que el marge de millora és enorme. Un cop més felicitar-vos per l'esforç i l'actitud, fins dilluns!



Fotos: Montse Ricart.

Comentaris