Cadet femení: Soldatal-C.B. Campdevànol 53 - Bàsquet Vilafant 58

Han jugat: Núria C. (8), Paula (-), Clara (2), Berta (6), Emma (11), Núria G. (7), Íngrid (5), Aina (19).

Parcials. 5-2, 16-6, 13-22, 8-12, 5-5 (1a pròrroga), 6-11 (2a pròrroga).
Tirs lliures (9/17). 7 triples (3 Emma, 2 Berta, 1 Íngrid, 1 N.Caritg).

Partit taquicàrdic decidit després de dues pròrrogues on un tercer quart impressionant ens ha permès entrar en el partit i guanyar-lo després de molt patiment.

La primera part ha estat marcada per les dificultats que hem tingut en atac per atacar la zona que ens ha plantejat el Campdevànol durant tot el partit. Tot i moure prou bé la pilota els tirs no han entrat i no hem estat encertades en buscar els espais que deixava la seva defensa. A banda d'això, la dificultat per tancar el rebot i el bon balanç defensiu del rival no ens ha deixat gaire opcions d'intentar sortir al contraatac. En defensa la pèrdua de concentració en moments puntuals i la manca d'agressivitat en les pilotes dividides és el que ha fet que marxéssim als vestuaris amb un 21-8 que no era reflex de la diferència real entre els dos equips.

A la segona part, després d'ajustar un parell de detalls en atac i pujar de manera notable la intensitat defensiva, hem aconseguit fer un parell de cistelles al contraatac (un d'ells de manual), i acostar-nos de mica en mica al marcador. Això i l'encert en els triples (3 en aquest quart) ha fet que s'eixugués la diferència fins a arribar a posar-nos a 4 al finalitzar el període. A l'últim quart hem entrat com vam acabar l'anterior, amb un atac molt dinàmic, molt encert i una GRAN defensa fruit de l'esforç de totes les jugadores. Als últims minuts, les ganes de guanyar després de tant lluitar ha fet que ens precipitéssim i no hem pres les millors opcions per matar el partit. En un final a cara o creu el rival ha fallat l'últim atac i hem arribat a la primera pròrroga on els nervis i l'ansietat han provocat atacs molt travats als dos cèrcols i on un altre final dramàtic, aquest cop mal gestionat per nosaltres, ens ha portat al segon temps extra. És aquí quan l'encert exterior en moments clau, i un 4/4 en tirs lliures als últims 2 minuts han servit per guanyar un partit que a la mitja part semblava totalment perdut.

Els entrenadors us felicitem pel partidàs que heu jugat. El que menys importa és el resultat, la imatge que heu donat és el que ens queda, intentarem treballar i motivar-vos per seguir aquest camí.