Cadet masculí B: Bàsquet Vilafant 44 - CB Sant Gregori 76

Han jugat: Marc Moncanut (4), Guillem Cuadrado (4), Ferran Baraut (1), Nil Gironès, Pau Isidoro, Àlex Crespo, Adrià Quintana, Àlex Alonso, Arnau Caritg (13), Ismael Torres (12), Pep Sala (9) i David Sedano (1).

Baixes: Arnau Pararols i Àlex Palomeras.

Parcials: 8-29 / 9-17 (17-46) / 12-20 (29-66) / 15-10 (44-76)
Tirs lliures: 5/14. 1 triple, Pep.

"Intensitat i concentració, les necessitem durant tot el partit" Vol.2

Segona derrota consecutiva del Cadet Masculí B, contra un rival inferior físicament però infinitament superior al nostre en intensitat.

Poca cosa a dir sobre el partit. S'ha sortit sense concentració ni ritme a la pista i en pocs minuts s'ha encaixat un parcial negatiu i al minut 5 (2-19) l'equip ha baixat els braços i ja ha donat el partit per perdut... No s'ha defensat en cap moment.

No és un problema de saber-ne més o menys, sinó de concentració, motivació, ganes i d'això sembla que no ni ha.

Hauríem de començar a fer cas als entrenadors, deixar-nos de tonteries i discussions entre jugadors i començar a aprofitar seriosament els entrenaments.