Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 67- CB Roses 65

B. Vilafant: Parra (7),Vehí (4), Cortada (4), Batlle (28), Castillo (8)-5 inicial-Palol (2), Peral (1), Pons (5), Fernàndez(6), Descamps(2).

CB Roses: Navalls (4), Viñuela (13), Castellanos (24), Sendra (4), Bosch (15)-5 inicial- Ovsiyenko(3), Espejo(2), Moreno, Ben Omar, Sabater, Mork.
Faltes: 21(eliminat sendra)
Tirs lliures: 7/14.

Parcials: 17-23,19-5,14-22,17-15
Segon partit de la temporada, segon final ajustat. Sembla que estem abonats a patir; el partit ha començat millor que la setmana passada. Hem aguantat la primera embranzida del Roses fins al minut 8 (17-15) que ha acabat amb un parcial de 0-8 deixant el primer període amb avantatge de 5 punts pels visitants. Aquí han deixat tots dos equips les cartes sobre la taula. El Vilafant alternant zona més individual amb una tímida pressió tota la pista i buscant la velocitat com arma ofensiva; el Roses començant amb pressió tota la pista ,una zona 2-3 i traient avantatge de la superioritat del seu joc interior.

Al segon període gran reacció de l’equip local amb una gran defensa que ens ha permès córrer i aconseguir un resultat de 19-5 per acabar la mitja part amb 36-28.

Semblava que les coses estarien tranquil·les pel Vilafant, però tot era un miratge . El Roses que semblava enfonsat físicament ha oblidat la pressió i abraçant una zona tota la segona part, on l'encert des de la línia de tres ha brillat per la seva absència (0/10 al final del partit). Tot això sumat a la intimidació del centre de la zona que ha aconseguit el seu pivot d’una forma tirànica, més la tornada de la pressió de forma esporàdica en el moment que han vist un cinc a pista que podria tenir problemes per superar-la, ha permès la superació de la diferència amb un parcial 14-22 deixant el partit empatat a 50 a falta de 10 minuts.

Últim quart del partit una altra vegada d’infart, cap dels dos equips volia baixar els braços i el partit canviava de mans cada vegada que un equip era capaç de fer dues cistelles seguides(50-50,56-52,58-56,60-60,64-60, i falta un minut) a l'últim minut arribem amb avantatge de 4 punts . Tirs lliures del Roses el posen a 1 (3 de 4), un punt d’avantatge que es convertiran en dos fent un tir lliure dels dos tirats. Un cistella del Roses ha empatat el partit a 65 a falta de pocs segons, un atac fallit de cada equip deixa la pilota a les mans del Vilafant que a falta de tres segons rep falta intentant parar-li el contraatac amb casi tres segons del final els tirs lliures es tornen decisius; al jugador no li tremola la mà i fa els dos tirs sentenciant el partit i fan inútil l'últim intent de tir des de mig camp.

Victòria aconseguida gràcies, no tant a la millora de les pilotes perdudes de 30 a 25 com del control del rebot 13 per 18 de la setmana passada contra un equip molt més fort en el joc interior com és el Roses.