Júnior masculí: Sant Narcís 82 - Bàsquet Vilafant 78

Han jugat: Arnau (2), Pau V., Ion (8), Pau B. (26), Pau C. (5),-cinc inicial- Àngel (6), Roger (10), Andreu (14), Martí (5).

Tirs de 2:30/53.
Tirs de 3:2/7.
Tirs de 1:12/19.
16 faltes comeses.

Partit molt disputat jugat a Girona entre el Sant Narcís i el Vilafant. Aquest partit representava el primer pel Vilafant, i això s'ha notat amb una sortida amb nervis i imprecisions que sumats a la intensitat en forma de pressió tota la pista dels locals ha fet pujar al marcador un 13-4. Aquesta sortida ha estat frenada amb una reacció fins arribar al 15-17 del minut 8, els dos minuts restants del període intercanvi de cistelles fins el 22-21.

Al segon període més del mateix; embranzides dels dos equips en ratxes de 4 o 5 cistelles (32-22,32-30,41-32,45-40) però aquest intercanvi de cistelles ha beneficiat a l'equip local que se n'ha anat a la mitja part amb cinc punts a dalt.

Al tercer període s'ha parlat de pujar la intensitat i ha semblat que funcionava; s'ha passat a un 47-46 que s'ha acabat amb un parcial de 15 a 3 amb tres triples inclosos. El Sant Narcís s'ha trobat amb la màxima diferència, 62-49, al minut 27. Poca cosa més fins el final de període per arribar al 68-58 a deu minuts del final.

El últims minuts s'han convertit en emocionants gràcies a un parcial de 8-0 amb triple i 2+1 inclosos; a partir d'aquí estira i arronses depenent del moment defensiu (del 68-66 a 78-68,80-72,80-78,82-78).

Per arribar a la derrota no es pot parlar d'una sola causa: trenta pilotes perdudes, sumades a 18 rebots en atac del equip contrari pot ser són un handicap massa gran per a guanyar un partit. El pensament que hem de fer és, que si un partit amb aquest llast estem a punt de guanyar-lo, què farem si som capaços d'arreglar els nostres errors.