Sènior Femení: BC Fontajau 39 - B.Vilafant 54

Han jugat: Elena (15), Nancy, Mimo (5), Marta (13), Gio (15), Ari (3) i Maria (3). Baixes Paula i Eva per malaltia.

Parcials: 13-9, 13-20, 6-12, 7-13
T.Ll: 13/31
5 triples (2 Gio, 1 Ari, 1 Marta, 1 Maria)
16 Faltes (cap eliminada)

BC Fontajau: 5/18 T.Ll, 4 triples (2 Valverde, 2 De Assis), 24 faltes, 1 tècnica (De Assis) i 2 eliminades: Mestres i De Assis)

Partit dur el jugat a Fontajau davant un rival superior físicament.
La primera part va estar marcada per l’incomptable nombre de rebots ofensius que l’equip gironí va agafar, permetent moltes segones, terceres i quartes opcions de tir, així com el gran número de pilotes fàcils perdudes per les vilafantenques.

Així i tot, vam poder arribar a la mitja part amb 3 punts d’avantatge gràcies als 4 triples fets al segon quart i les ganes de córrer sempre que podíem.

A la segona part, encara que l’encert en atac nostre no va ser gaire alt degut a la defensa en zona de l’equip local (quasi tot el partit) fent que fer una cistella fos molt laboriós, la millora defensiva nostra, amb un millor control del rebot defensiu, la lluita en el rebot ofensiu i sobretot, un esperit i lluita per cada pilota increïbles, va fer que el partit poc a poc fos nostre.

El valor de la victòria encara és mes alt si es té en compte la poca profunditat de banqueta que vam tenir en un partit tant dur, així com els problemes físics d’algunes de les jugadores que van participar.

Segon pas de l’aprenentatge fet. L’equip ha de millorar moltes coses, però el camí pinta bé.




Fotos: Jordi Vergés. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris