Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 71 – CB Calella “C” 56

Bàsquet Vilafant – 71 – Quintana (5), Pau (1), Pere (22), Brun (12), Jordi (-) – cinc inicial – Adrià (14), Paulí (4), Sajet (2), Miky (-), Sergi (9), Manel (2), Parra (-). 10/20 TL, 3 Triples, Adrià, Quintana, i Pere. 27 Faltes, Cap Eliminat.

C.B. Calella “C” – 56 - Martinez (2), Llobet (7), Coll (4), Torrent J. (17), Pagés (15) – cinc inicial – Cugat (4), Valls (-), Ballabriga (-), Gugat (7). 11/18 TL, 1 Triple, Gugat. 17 Faltes, 1 Eliminat, Cugat al 40’.

Parcials: 14-13, 14-14 (28-27), 23-15 (51-42), 20-14 (71-56)

Bon ambient al Pavelló de Vilafant per veure dos dels líders de la categoria.

Partit molt disputat contra un rival de nivell i experiència que no ha posat les coses gens fàcils en cap moment del partit.

Bons primers minuts dels locals, amb ritme i aprofitant els avantatges interiors, que han permès agafar els primers avantatges, (10-6 al 5’). El pas a defensa zonal i alguns errors infantils en defensa han permès entrar als del Maresme en el partit. Tot i això, el ritme era pel Vilafant i el pas dels minuts havia de fer minvar la resistència del Calella.

A la represa, la resistència física dels visitants ha durat 3’, per passar del 30-31 al 23’ al 45-3
2 al 26’ (15-1 en 3’) amb 8 punts consecutius d’en Pere (22 p. 8r) i 7 de l’Adrià (14p, 4r). Els visitants, però, han aprofitat uns minuts de desconcentració (relaxació defensiva i desencert en atac) per tornar igualar el partit (51-48 al 32’), però un altra parcial de 16-2 en 5’ ha tancat el partit. Aquí els anotadors han estat en Sergi, en Brun i altra cop l’Adrià.

Un altra partit superat amb nota, on encara falta més participació exterior de l’atac (només 25p) i on l’equip ha d’aprendre a ser pacient i que els partits no es guanyen al 1er quart, sinó al minut 40’.