Cadet masculí B: B.Vilafant 31 - UE Ripoll 70

Han jugat: Marc Moncanut (4), Ferran Baraut (1), Nil Gironès (6), Pau Isidoro, Àlex Crespo (2), Adrià Quintana (2), Àlex Palomeras (4), Arnau Caritg (2), Ismael Torres (1), Pep Sala (9) i David Sedano. Baixes: Arnau Pararols.

Parcials: 6-25 / 7-10 (13-35) / 11-14 (24-49) / 7-21 (31-70).
Tirs lliures: 4/10. 1 triple, Pep.

"Així no, aquest no és el camí a seguir"

Poca cosa a dir del partit, seguim amb la matèixa dinàmica que setmanes enrrere, començant els partits amb parcials molt negatius i acabant el primer quart perdent de 20, degut a la falta d'intensitat i concentració de tot l'equip. No es salva ningú, i no és qüestió de no saber-ne, és qüestió de voler-ho fer.

Dir que contant només els dos quarts que hem competit mitjanament bé (2n i 3r), hem quedat 6 a sota. I la pregunta és: Què passarà el dia que competim els 40 minuts del partit? La resposta és clara.

Els entrenadors no podem entrar a la pista per vosaltres i posar-hi la intensitat que ens falta; els entrenadors estem per ensenyar-vos i perquè ens escolteu, i sí, confiem en vosaltres, perquè sabem que podeu ser molt més equip del que esteu essent fins ara. Estem al principi de la temporada i som a temps de canviar, però s'ha de canviar l'actitud JA.

Fins dilluns.




Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris