Cadet masculí: B.Vilafant A 46 - AECAM Malgrat 58

B. Vilafant 46: Arnau (2), Lluc , Martí P. (8), Guillem P., Guillem C., Andreu (15), Sergi (2), Kike (6), Martí D. , Marc , Pau (13). Tirs lliures (8/13). Cap eliminat.

AECAM Malgrat 58: Serra E. (2), Martorell , Gironell F. (14), Pedemonte (13), Castillo (4), Serra F. (2), Mora (11), Anaya (4), Gironell E. (4), Mora R. (6). 3 triples (2 GIronell F., 1 Pedemonte). Tirs lliues (12/17). Cap eliminat.

Partit disputat contra un dels millors equips que ens hem trobat en aquests últims anys. Un equip que combina una gran qualitat individual amb un esperit de lluita encara més gran.

Tot i això, hem demostrat que podem competir contra ells. Aquesta és la part positiva.

Després d'uns primers cinc igualats, amb un intercanvi de cistelles. Han arribat els últims minuts de quart. En el primer un parcial de 0-5 els ha donat el primer avantatge. En el segon i tercer quarts el parcial ha estat de 0-15. Això són 30 punts a sota, contra un equip que no regala res, aixecar-ho una tasca casi impossible. Però hem seguit lluitant i un 13-0 al principi de l'últim quart ha permès retallar una mica la diferència.

Per part nostra cal destacar la gran defensa, us felicito a tots. En atac hem tingut grans fases amb moments on ens costa molt atacar amb estàtic. No és nou. El gran problema d'aquest partit han sigut la gran quantitat de pilotes perdudes. La majoria en zones on eren dos punts per l'equip contrari.

Hem de continuar treballant i així poder millorar.Felicitats i fins dimarts.