Júnior masculí: B.Vilafant 87 – CB Castelló 49

B.Vilafant: Àngel (2), Pau V. (3), Ion (4), Pau B. (24), Pau C. (16) -cinc inicial, Palol (9), Arnau (4), Roger (4), Descamps (5),Fernàndez (6), Gascon (13).
Tirs lliures 16/23 .Tres triples Pau C, Pau V i Palol.
Faltes personals 19 eliminat Ion (35').

CB Castelló: Canet (-), Sànchez (6), Llora (2), Lenz (7), Bogdanov (14) -cinc inicial, Núñez (-), Liesa (-), Aguiar (-), Mendieta (2), Galas (4), Garriga (13), Díez (1).
Tirs lliures 4/16. Cap triple
Faltes personals 22 (cap eliminat).

Parcials: 21-9, 21-7, 20-13, 25-20.

Partit amb dos cares, la del resultat i la dels jugadors. A mitja part amb 42-16 al marcador semblava que anàvem nosaltres 26 a sota. Possiblement venia de l'exigència dels nostres jugadors, entenent que no estaven fent un bon partit, no els va fer veure el gran treball amb defensa que van fer, que els va permetre anotar amb extrema facilitat, acabant contraatacs després de pilota robada i fins i tot després de sacar de fons.

Parlem del treball defensiu, se'ls va demanar intensitat i la van posar, se'ls va demanar que molestessin la pilota, no per robar la pilota, sinó per dificultar la tasca a l'adversari, i van aconseguir precipitacions i mals passes que recuperaven els companys ben col·locats i es transformaven amb cistelles fàcils a l'altre costat.

Una pregunta als jugadors, de les 19 faltes quantes van ser per anar a robar una pilota impossible? Per ficar la mà?

Tenim jugadors molt exigents amb ells mateixos que si no anoten creuen que no han fet un bon partit, però hi ha moltes altres feines invisibles que ni ells mateixos s'adonen que les estan fent.

Aspectes a millorar:

- si volem jugar amb passar i tallar, aquest dissabte hi ha hagut més moviment després de passada, cal que el jugador que rep miri al que està tallant, moltes jugades no ho vam fer i vam perdre moltes cistelles fàcils.

- contra defensa zonal no ens podem limitar a circular la pilota per fora i utilitzar el tir exterior

Partits com el de dissabte ens han d'ajudar a millorar aquests aspectes.

Fins dilluns, a seguir treballant.








Fotos: Lluís Castillo. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris