Júnior masculí: CB Escolàpies 43 - Bàsquet Vilafant 74

B. Vilafant: Parra (3), Carreres (6), Vehí (17), Cortada (8), Castillo (4)-cinc inicial, Peral (9), Batlle (18), Fernàndez (4), Descamps (2), Pellejero (3). Tirs lliures 14 /27.Triples 4 (Vehí, Cortada (2), Pellejero). Faltes 15

CB Escolàpies: Pujulà (9), Vidal, López (2), Pedra (16), Duval (2), Guibas (2), Oliva, Frigola (3), Geli (9). Tirs lliures: 4 /15. Triples 3 (Pedra (2),Geli). Faltes 22 eliminat Duval minut 25.

Partit disputat fins el minut 5 (6-8) en el que un parcial de 2 a 14  en els últims cinc minuts ha deixat el partit finiquitat. Després d'això el partit ha perdut emoció, ja ens tocava, segon parcial de 7 a 20 que  ha deixat un resultat de 15 a 42 a la mitja part. A partir d'aquí intentar mantenir la concentració i mirar d’aprofitar els minuts que resten per provar coses noves.
Un partit que  acaba amb una diferència de 31 punts a favor nostre,on tots els jugadors que han participat  han acabat anotant,que  aconseguim fer coses que s'han entrenat durant la setmana, i que comprovem que donen resultats hauria de servir per sortir amb bon sabor de boca. Res més lluny de la realitat!

Aquest equip té una cosa bona: té un caràcter guanyador que fa temps que no em trobava, però si no som capaços de canalitzar aquest afany guanyador es converteix en ansietat  i deixa de ser positiu.

La setmana passada vam tenir gent que va aportar pocs punts però que va ser decisiva per a portar-nos la victòria. Aquesta setmana igual,no crec que els millors jugadors siguin només els anotadors. Al bàsquet es pot sumar de moltes maneres,no només punts; els rebots, la defensa, el control del ritme de partit, les assistències, tot és important. Ja sabem que tothom es fixa amb els punts, però des de l'anonimat també es pot ser important.

Moralina per avui: "cria cuervos y tendrás mas".