Mini femení: B.Vilafant 2003 38 - CB Verges B 63

Jugadores: Mar (1), Alena (4), Núria (6), Laia (8), Nora (9), Cecília (2), Daniela (4), Estel (2), Amàlia (2), Xènia (3).

Parcials: 1a part 4-11, 4-13, 6-7, 10-6 / 2a part 3-11, 4-2, 4-5, 3-8
Tirs lliures: 1/6

Bon partit disputat aquest dissabte contra un rival amb jugadores físicament superiors a les nostres. Felicitar-vos a totes ja que és el primer partit on totes les jugadores anoteu algun punt, la qual cosa és la conseqüència d'insistir als entrenaments que totes sou importants, i que no s'ha de tenir por a llançar a bàsquet. Vull fer especial menció al partit de la Laia, que un cop més ens ha vingut a donar un cop de mà, sabent que després havia de marxar a jugar amb el seu equip, i que tot i no acabar el partit amb nosaltres, va ser de les màximes anotadores. Enhorabona.

Per altra banda, continuem començant els partits massa toves en defensa, i fins al final no vam començar a tancar rebots. Hem de ser més agressives i deixar de ser massa bones nenes. Com ja us vam dir un cop acabat el partit, ser agressives, no vol dir anar a fer mal a les rivals, sinó saber quan i com s'ha de ficar la mà i el cos, provocant pèrdues i tirs fallits.

Espero que passeu un bon cap de setmana i fins dilluns que ve....A TOPE.

PD: Cecília, et vull a cada partit animant a les teves companyes, segur que ens ajudarà el teu suport, i sempre seràs benvinguda quan vulguis tornar.









Comentaris