Sènior Femení: B.Vilafant 107 – CB Besalú 14

Han jugat: Paula (2), Mireia (5), Elena (14), Nancy (9), Mimo (20), Marta (13), Gio (28), Eva (5), Ari (11) i Maria.

3 triples (Gio, Ari, Marta)
15 Faltes (cap eliminada)

CB Besalú: 4/8 T.Ll, 30 faltes i 4 eliminades: Larruy, Serra, Duran i Sanchez

Partit amb poca historia però molt bona actitud.
Davant un Besalú molt dèbil, hem fet un primer quart molt fluix, amb moltes dificultats per atacar la defensa en zona, sense córrer gens, excés de bot i poca agressivitat defensiva. I el resultat ha estat el reflex això: 9-0.

A partir del segon quart hem començat a córrer, fent transicions ràpides (encara amb molt de bot) trencant el partit ràpidament.

Destacar l’actitud de l’equip, amb implicació tot el partit encara que el marcador era el que era, volen córrer els 40’ i mirant de millorar en els defectes que tenim.

Queda molt camí, molt a millorar, però l’actitud i implicació de totes és fantàstica.

Una mica mes a prop del repte fixat. L’aconseguirem?