Sènior femení: CB Olot “C” 68 - B.Vilafant 71

B.Vilafant: Paula (5), Mireia, Elena (9), Ruth (10), Nancy (12), Mimo (5), Marta (7), Gio (13), Eva, Ari (10) i Maria.
T.Ll: 7/19 4 triples (Mimo, Ari, Marta i Paula) 30 Faltes (Eliminada Ari m.36)

CB Olot: Romero (14), Guitart, Jorda (20), Oliveras (8), Lucena (4), Matabosch (13), Mercado (5) i Ferres (4).
T.Ll: 16/34 2 triples (Romero) 22 Faltes (eliminades Lucena i Ferres)

Parcials: 10-19, 22-16, 26-14, 10-22

Victòria amb molt esforç i patiment.

Ens hem trobat al davant un senyor equip, la classificació del qual no reflecteix el seu joc (la majoria júniors de segon any) que juga com nosaltres voldríem jugar: moltíssima intensitat defensiva, lluitar totes les boles i sortides al contraatac fantàstiques.

I sabent això hem fet un primer quart molt bo, amb molta intensitat, intentant córrer i provant defenses noves que, encara que no ens han funcionat del tot, ens han permès fer un parcial de 10-0 als darrers 3’ i marxar 9 amunt.

Però al segon quart l’Olot ha augmentat molt la seva intensitat defensiva amb una zona que ens ha costat deu i ajuda atacar-la perquè no fèiem res del que hauríem de fer, forçant-nos faltes (diferència de tirs lliures quasi el doble), i com a resultat, als primers 6’ rebem un parcial de 2-16, que aconseguim capgirar als darrers 4’ amb un parcial de 14-6 i al descans 3 amunt.

A la mitja part teníem clar que elles no pararien i, efectivament, el seu tercer quart ha estat fantàstic, al minut 6 ja havíem rebut un parcial de 19-5. Ens adonem que a base de només tirar triples contra zona no farem res i, per fi, decidim penetrar. Si més no així fem alguna cistella, elles no poden córrer tant fàcil (un bàsquet en joc als darrers 4 minuts) i amb un triple sobre la botzina de la Paula “només” anem 9 a baix al final d’aquest quart.

I el darrer quart hem tret tota l’agressivitat defensiva que ens havia mancat. Per fi la pressió dóna els seus fruits, tanquem algun rebot, correm molt, penetrem, agafem un munt de rebots d’atac i sense necessitat de fer cap triple contra la zona, fem punts. Com a conseqüència, elles paguen l’esforç dels 30’ i conjuntament amb la por a guanyar d’elles, aconseguim capgirar el resultat.

L’equip ha demostrat que amb molt esforç podem ser competitives, però necessitem millorar molt de cares al tram de lliga que ens ve ara: jugar contra els 5 primers classificats en les properes jornades.

Felicitats a totes per l'esforç i als nostres acompanyants al partit que es van deixar la veu animant-nos tant als bons i mals moments.