Cadet femení: B.Vilafant 47 - C.B. Roses 49

Han jugat: Núria C. (2), Paula (3), Clara, Berta (3), Maria, Emma (14), Carla, Núria G. (2), Íngrid (5), Aina (18). 3 triples (1 Emma, 1 Paula, 1 Íngrid ). Tirs lliures (2/7).

Parcials: 14-9, 11-11, 16-13, 6-16. 
Segona derrota en el pitjor partit en atac fins ara, on el parcial a l'últim quart (6-16) ha estat determinant en el resultat final. El Roses, amb un equip superior físicament, ha marcat, quasi sempre, el ritme del partit, controlant el rebot amb molta autoritat i atacs llargs que ens han anat desgastant de mica en mica. Això, afegit al rebot en atac, és el que explica que les visitants s'emportessin la victòria. 

Quan no correm tenim problemes, i els tenim per no obrir el camp i no tenir paciència, hem de començar a saber prendre bones decisions, i això és quelcom que no depèn de nosaltres, depèn del grau de concentració que teniu durant TOT el partit. En molts moments ens hem col·lapsat i no hem sabut moure la pilota davant la defensa tan tancada que feia el rival, fent que el nostre atac fos molt previsible. 

Tot i això heu lluitat i defensat molt bé totes i cada una de vosaltres. Podeu donar i donareu més, però fins ara heu d'estar orgulloses dels partits que feu. Ens veiem dilluns i a seguir amb aquestes ganes!!!



Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris