Júnior masculí: Escola Pia Olot 64 - B.Vilafant 51

B.Vilafant: Arnau, Roger (4), Pau V. (6), Pau C. (7), Martí (2), Àngel (8), Andreu (6), Ion (3), Pau B. (11), Guillem, Kike (4).
Tirs lliures: 6/14. Triples: 1(Castillo)
Faltes personals: 19.

Escola Pia Olot: Cambras (29), Sagristà (6), Planella (11), Pares (6), Aula, Pujol, Fusté (1), Torrent (2), Linares,Serra (2),Callas (6), Benítez (2).
Tirs lliures: 4/16. Triples: 2(Callis).

Parcials 13-13,10-10,25-14,16-14.
Com la pel·lícula dels 80 cada partit per mi és una repetició de l'anterior. Mateixes carències, mateixes virtuts, partit rere partit. Aquesta vegada hem aguantat fins la mitja part (23-23) i a la sortida del tercer quart un parcial en set minuts de 16-4,  que ha estat la clau del partit. Parcial al final del període 48 -37.

Per què s'arriba a això? El de sempre, no tots fan la seva feina. El jugador que fa la defensa ben feta fa la ajuda, deixa al seu jugador lliure que no rep cap vegada la segona ajuda, resultat? Cambras 29 punts i 9 rebots ofensius com sempre decisius a l'igual que el tir de tres (1/9). Massa pobre quan les defenses es van tancant i et quedes sense opcions de fer mal a dintre per inferioritat física. La defensa la tornem a pujar, tornem a fer dos contra uns, tornem a recuperar pilotes però no arribem; sempre falta alguna petita cosa.

Com sempre, el millor l'actitud contra un equip que va líder, deu punts són molts, però tot i això ells mai han estat segurs i per guanyar el partit han hagut de lluitar fins al final. I nosaltres amb el regust agredolç de saber que potser podíem haver fet una miqueta més.