Sènior femení: B.Vilafant 49 – CE Joventut Celrà 79

B.Vilafant: Paula, Mireia (2), Elena (6), Ruth (8), Nancy, Mimo (3), Marta (4), Gio (15), Eva (3), Ari (5) i Maria (3).
T.Ll: 13/28 2 triples (Ruth i Maria) 31 Faltes

CE Joventut Celrà: Planes (2), Madrenas (12), Taberner (29), Oliver (10), Oliver (6), Mares, Balaguer (15), Oliver, Baulida (5)
T.LL: 27/42 2 triples (Balaguer i Taberner) 23 Faltes (eliminada Oliver)

Parcials: 6-24, 18-16, 10-19, 15-20

Primera derrota clara d’un aspirant a l’ascens.

El Joventut Celrà ha fet un magnífic partit portant el ritme del mateix els 40’, fent una defensa molt bona i uns atacs molts clars. Especialment Taberner ens ha donat una lliçó de domini del partit de cap a peus. Felicitats.

Per part nostre, encara que sabíem com jugarien i què ens farien, hem tornat a fer un primer quart desastrós, deixant el partit ja sentenciat. No hem defensat ni atac. Hem sortit amb por i no hem posat en cap moment el necessari per lluitar pel partit.

Al segon quart hem augmentat la intensitat de joc, hem mirat de penetrar i ser més agressives i, amb això, hem competit i guanyat aquest quart. Aquest és el camí a seguir.

Però la represa ha estat similar al primer, no estant concentrades i deixant de lluitar. Al darrer quart hem tornat a ser competitives i hem lluitat fins al final.

En resum, crec sincerament que la diferencia que hem tingut al marcador no és la real entre els dos equips, però es cert que si no esforcem ni volem millorar en els aspectes que sabem fa dies que hem de corregir, no anem enlloc.

Esperem que la dura derrota i la lamentable actitud a la banqueta ens faci reflexionar de tots els nostres defectes i ens faci millorar i créixer com equip.




Fotos: Pilar Sala.

Comentaris