Júnior masculí: B.Vilafant 66 – CB L'Escala 62

B.Vilafant: Àngel (8), Arnau (5), Roger (6), Pau V. (10), Pau C.(1) -cinc inicial, Ion (11), Pau B. (12), Martí (6), Guillem (3), Lluc (4).

CB L'Escala: Figueras (5), Falgas (20), Ciontos (10), Geli (15), Pérez (8) -cinc inicial, Cateura (4).
Tirs lliures: 6/21. Faltes personals: 24 (eliminat Ciontos)
Triples: 0/9

Parcials: 21-15,14-13,14-12,17-22.
Partit per oblidar, amb això es podria resumir tot.
L'Escala degut a les lesions es va presentar amb sis jugadors, això sumat al fred que feia al pavelló va fer que nosaltres ens relaxéssim. Mai vam entrar al partit i el vam donar per guanyat des del principi amb tot el que comporta això. No vam ser capaços de posar el ritme que ens agrada, no vam córrer suficient i vam deixar que arribessin amb possibilitats al final del partit. El resum d'aquest: tots dos sortim amb zona, 2-3 ells que la mantindran la resta del partit, i 1-2-2 nosaltres que anirem canviant per mirar d’entrar al partit. Al principi intercanvi de cistelles fins el 8-8 del minut 5, nosaltres atacant bé la seva zona aconseguint tirs lliurats que no serem capaços de fer (22/56 en tir de dos a tot el partit i 13/28 en triples), ells agafant rebots en atac que ens fan mal (16 al final del partit), després d’això una petita millora que ens deixa acabar el quart amb avantatge de sis punts(21-15).

Al segon quart parcial de sortida de 9-2 que deixa un marcador de 30-17, diferència que no serem capaços d’administrar-la i en quatre minuts deixem respirar els de l’Escala i encaixem un parcial de 5-11 (35-28): el que podia ser una segona part tranquiŀla començarà amb ells dins del partit encara.

El tercer període més del mateix, fem les coses bé però fallem allò infallable: bones defenses a vegades grans defenses (26 pilotes robades) però que no tenen premi en forma de cistelles, una mala decisió en fer un passe, fallar contraatacs clars, el de sempre tot el que faci falta per fer amics a L'Escala: resultat dos punts d’avantatge en el parcial del tercer quart (14-12), una pedra més per arribar amb 49-40 i un quart per jugar.
En aquest quart una cosa que no sé com llegir: bona sortida del Vilafant amb parcial de 10-4 i tenim quinze punts d'avantatge sembla que el partit està liquidat i tot el contrari. Després del parcial en tres minuts desapareixem del partit i de 59-44 passem a 59-55 en dos minuts i cinc minuts per sofrir ells sembla que no fan res però no baixen del partit i ens tenen patint fins al final que acaba 66-62.

El millor? Ser capaços de mantenir la concentració quasi tot el partit fent les coses que hem de fer per atacar la zona encara que siguem incapaços de fer tres cistelles seguides. El pitjor? Que un jugador que es capaç de robar vuit pilotes pensi que ha fet un mal partit perquè fa un punt. com sempre només veiem una cosa, però el bàsquet són moltes més .

Ara tenim una setmana de descans poseu l'esperit en repòs i recupereu les bones sensacions. Ens veiem dilluns.