Júnior masculí: CB Olot 77 - B.Vilafant 80

CB Olot: Ramírez, Galobardes (5),Colomer (24), Vardaguer J. (6), Gelis (9) -cinc inicial, Fàbrega (8), Lucena, Vardaguer A. (20), Pasca, Nabot (5).
19 faltes( eliminat Galobardes 32')

B.Vilafant: Peral (8), Carreras (7), Vehí (6), Cortada, Batlle (35), Pararols, Parra (20), Castillo (4).
Tirs lliures14/22 Triples 2 Peral.
17 faltes (eliminat Castillo 40')

El partit ha començat bé pel Vilafant tant en defensa com en atac, la pressió sobre la pilota donava fruit en forma de pilotes robades i contraatacs, en estàtic una bona circulació de pilota feia inútil la zona dels locals i deixa el marcador 12-25 el primer quart.

L'equip local deixa la zona i passa a individual; al principi sembla que sense resultat arribant al minut 15 19-35, minut 16 21-37 i quan sembla que tenim tot controlat a l’igual que l'últim partit desapareixem i rebem un parcial de 17-4 en dos minuts, només som capaços de fer un cistella en joc en quatre minuts i ens salvarem per fer un 7/8 en tirs lliures els dos minuts finals de període. Això ens deixa amb un resultat relativament còmode de 37-46.

20 minuts per jugar dels que només ens presentarem a 10. Del 20 al 30 desapareguts: del 37-46 de principi de quart passarem al 42-50 del 23, 46-52(24'), 51-52(25'), 54-52(27'), 63-56(30'), salvarem mínimament el resultat amb un triple al final del quart i el deixem 63-59.

Al mig només som capaços de fer tretze punts mentre tot sol, Vardaguer, és capaç de fer divuit dels vint-i-sis de l’Olot. A l’igual que l'últim partit, podríem tenir el partit controlat i no només els deixem respirar si no que a més a més anem al darrere.

Deu minuts per patir, sortida fent pressió del Vilafant que de mica en mica omple la pica i al minut 34 ens posem davant (67-68). Però l'alegria dura poc, dos triples seguits els tornen a posar el davant (73-68 35') el que ells fan en un moment nosaltres triguem tres minuts (73-74 i 73-76 38'). Però aquesta vegada ja no perderem l'avantatge gràcies a la defensa i encara que patirem molt (75-76,75-78,77-78 i 77-80 ) al final els tirs lliures seran decisius mentre ells fallaran els dos que tindran amb 77-78 nosaltres els convertirem per acabar guanyant.

P. D. Estem parlant amb la FIBA per que canviïn la mida dels aros a veure si fem algun triple.