Mini femení: CB Castelló 52 - B.Vilafant 2002 94

Jugadores: Ingrid, Sara, Carla, Laura, Ruth, Èlia, Clara, Eva, Núria, Xènia.
Parcials: 9-12, 9-12, 10-6, 0-16, 8-12, 0-15, 14-6, 2-15.

Així dóna gust.

Partit a Castelló contra un equip que manté el bloc de jugadores que l'any passat ens va guanyar a casa seva de 50 punts.

El partit es preveia complicat tenint en compte el de l'any passat, i més encara amb els dos primers minuts de joc (9-0 en contra) que tot i ser els únics moments de mal joc, no ens podem permetre sortir així a cap partit.

Veient això es demana temps mort, tot i ser molt d'hora per intentar canviar el ritme i la inèrcia que el partit estava agafant. Sortosament això ha sortit bé i amb un parcial de 12-0 ens hem endut el quart.

A partir d'aquí no hi ha hagut història; bons atacs, bones defenses i dos períodes en els quals el partit ha quedat enllestit (0-16 i 0-15).

Les claus del partit eren clares, en una pista petita no perdre pilotes en atac i fer defenses bones i amb ajudes ben realitzades que permetin contraatacs clars.

Aquestes claus han estat molt ben interpretades per totes les jugadores. En defensa han forçat 20 lluites i han tallat moltes passades i en atac amb poques pèrdues, aquestes produïdes pel rendiment del rival.

Des d'aquí agrair a les jugadores l'esforç realitzat i l'assitència (Núria i Xènia).

Enhorabona noies! Però això tot just comença, queda un munt i no podem relaxar-nos.