Sènior femení: B. Sarrià de Ter 44 - B.Vilafant 54

B.Vilafant: Paula (1), Mireia, Elena (4), Ruth (14), Mimo, Marta (4), Eva V (2), Gio (11), Eva G (4), Ari (12) i Maria (2).
T.Ll: 12/22 2 triples (Gio i Ruth) 24 Faltes. Eliminada Mireia

CB Sarrià de Ter: Arribas, Barea (12), Perianes (10), Jiménez L (4), Jiménez C(2), Pérez (1), Jiménez Y(4), Amargant (5) i Resplandis (6).
T.Ll: 14/25 24 Faltes. Eliminades Barea, Perianes i Jiménez L.

Parcials: 6-14, 19-9, 12-14, 7-17
Victòria molt treballada.

Hem jugat davant l’equip més veterà de la lliga, amb jugadores que doblaven o més en edat a les jugadores del nostre equip. Un equip amb un alt nivell de duresa tant en atac com en defensa.

Davant això hem sortit molt bé, fent un primer quart amb una defensa molt agressiva, volent córrer i trencant la seva zona amb bones penetracions i tirs exteriors. El resultat de +8 ens donava certa tranquil·litat per saber que fèiem el correcte.

El segon quart, però, hem caigut de quatre grapes en el seu joc: hem estat més pendent de protestar la seva agressivitat que en defensar i atacar. Com a conseqüència en 9’ ens fan un parcial de 19-6 que ens posa 7 a sota i que per canvi actitud al darrer minut fem 5 punts que ens fa anar només 2 avall al descans.

El tercer quart sortim com al primer però encara més pendent de queixar-nos de les faltes rebudes i no xiulades que de jugar. La barreja de les dues coses fa que ens ho juguem tot al darrer quart.

I al darrer quart una defensa molt bona, una pujada agressivitat nostre, el deixar estar pendent de les seves faltes i el cansament final seu, ens permet guanyar el partit amb un cert avantatge.

Felicitar a totes les jugadores perquè per un equip jove com nosaltres no era un partit gens fàcil i lamentar els insults de l’anotador de taula a una jugadora nostre al final del partit sense que l’àrbitre ho tingues en consideració.