Sènior femení: CB Olot B 45 - B.Vilafant 44

B.Vilafant: Paula (2), Laura, Elena (1), Ruth (3), Mireia, Gio (18), Marta (6), Ari (14), Maria i Eva.
T.Ll: 13/32 3 triples (Gio 2 i Ari) 27 Faltes. Eliminada Ari.

CB Olot B: Franch (12), Omatell (3), Aldea (5), Costa (3), Sànchez (14), Darne (3), Maso (2), Soy i Amor (3).
T.Ll: 13/41 27 Faltes. Eliminades Franch i Soy.

Parcials: 10-2, 13-10, 8-17, 14-15.

Derrota en un partit molt fluix.

Hem jugat davant un equip que ens ha fet zona 2-3 40’ i no hem tingut encert per atacar-la.

La mostra el primer quart, on després de posar-nos 0-2 en la segona jugada del partit, no hem fet cap més cistella i només hem aconseguit llençar dos tirs lliures que hem fallat (% molt baix tot el partit). Com a conseqüència 10-2, perquè elles no és que fessin gran cosa, però un punt d'encert més sí.

El segon quart hem pujat una mica l’encert, però no hem millorat la defensa i ens hem anat al descans 11 avall.

El tercer quart ha estat el millor ofensiva i defensivament. Amb molt esforç, intentant córrer i amb una mica més d'encert hem anat dos a baix.

I el darrer quart, quan hem fet el més difícil en igualar el partit, una nova estirada seva en unes fluixes defenses nostres ens han fet un parcial de 11-2 que ens deixava 10 a sota faltant 6 minuts. I aquí hem tret el caràcter que hem tingut tota la temporada i amb un canvi defensiu i esvalotant el partit amb velocitat hem aconseguit empatar el partit al darrer minut.

Però aquest cop la sort no ha caigut del nostre costat, elles han fet un tir lliure i el nostre triple final sobre la botzina no ha entrat.

Esperem que els entrenaments de Nadal on per fi!!!!!! podrem ser-hi totes ens faci millorar per partits com aquests.

I des d’aquí ens volen unir al condol d’en Pepe i la seva família en la pèrdua del seu pare. Descansi en pau.