Sènior masculí: B.Vilafant – 87 – C.B. Cornellà Del Terri – 66

Bàsquet Vilafant – 87 – Casteys (7), Paulí (2), P. Capel (7), Aleix (20), Pere (14) – cinc inicial –Adrià (4), P. Castillo (2),Sergi (10), Brun (8), Manel (11), Parra, M (2), Parra, À (-). 13/17 TL, 25/44 Tirs de 2, 8/19 Triples, 4 Aleix, 2 Manel, 1 Casteys i Adrià. 30 Faltes, Cap Eliminat. 43 rebots, 34 Def (Sergi 11), 9 Of (3 Sergi i Brun).

C.B. Cornellà del Terri – 66 – Frigola (9), Mach (9), Martí (11), Gironés (8), Sanmartí (15) – cinc inicial – Olivet (11), Mias (3),. 24/42 TL, 4 Triples, 2 Sanmartí i 1 Martí i Gironés. 22 Faltes, 1 Eliminat, Gironés al 40’. 1 Tècnica a Sanmartí al 27’.

Parcials: 20-18, 20-17 (40-35), 24-13 (64-48), 23-18 (87-66)

Partit amb menys públic de la temporada, uns 50 espectadors (sembla que el fred només no espanta als valents), que van gaudir d’un altra bon partit de bàsquet que consolida l’equip en el segon lloc de la classificació.

Bon partit, amb ritme des del primer minut, amb un bon joc interior-exterior que ha permès anotar amb comoditat. Al 4’ ja teniem el primer avantatge important, 15-9 amb gran efectivitat d’en Pere i l’Aleix, però en defensa confoníem la intensitat per ficar mans i els Tl lliures dels visitants els mantenien en el partit (10/15 al final del primer quart). La segona part no ha canviar res, ni per bé ni per mal. Molta intensitat, molt ritme, i moltes faltes i pilotes perdudes sense mèrit del rival. L’atac rutllava, ara ja sumaven Manel, Sergi i Brun i Sajet seguia amb la seva efectivitat, però el rival portava 18/28 en tirs lliures al descans i amb 12 pilotes perdudes, de les quals només un parell eren per esforç defensiu del CB Cornellà, era difícil agafar un avantatge clar al descans, +5.

Al descans només es demana millorar la concentració tant defensiva com ofensiva, la resta estava correcte, i el 3er quart es trenca el partit, el rival ja no va a tirs lliures sense esforç previ, no regalem pilotes (només 3) i apareix la resta de l’equip per anotar (Quirze 7 punts sense error, Adrià, Parra i Paulí), no baixem mai el ritme, tot i la zona dels visitants i el parcial del 24’ al 30’ trenca el partit (16-4, del 48-44 al 64-48)

El darrer quart es planteja no com un tràmit sinó com un treball de partit, d’aconseguir tenir ritme 40’ i no només a estones i tot i que no som tant intensos en defensa com a l’anterior quart, i tornem a perdre pilotes amb facilitat, el ritme no decau i tornem a guanyar el quart, superant altra vegada els 20 punts i tancant el partit amb el màxim avantatge, +21.

Tenim 2 setmanes per recuperar, els lesionats, Jordi, Albert i Paulí (durant el partit) i que són claus per mantenir la intensitat defensiva tot el partit, i jugar contra el darrer rival directe que ens queda a la part alta de la classificació, el CB Olot.