3r Torneig Vila de Salt

L'equip cadet masculí vam participar en el 3r torneig de Salt els dies 2,3 i 4 de gener.
Tres dies de bàsquet, tres dies amb un gran desgast físic, però molt divertits. Al final subcampions, ens va faltar rematar tres grans dies.

Vam arribar a la final sense conèixer la derrota, però queda clar que l'últim partit el vam perdre.

Després de passar les diferents rondes, vam jugar les semifinals contra el Sant Feliu, un equip molt ràpid i amb grans tiradors. El partit no es va decidir fins als últims minuts, amb victòria nostra per només tres punts.

La final la jugàvem contra l'amfitrió, el Salt, que acabava d'eliminar el Bàsquet Girona, un altre gran equip. El partit es va decidir a la primera part, on ells ens van fer un parcial de 31-13. Tot i això vam lluitar fins al final deixant el marcador a un ajustat 50-44.

Res més, felicitar als jugadors i agrair el suport incondicional dels pares. Esperem guanyar el pròxim. Ja tocaria.