Cadet masculí: CB Castelló 58 – B.Vilafant B 67

Han jugat: Arnau Pararols (4), Nil Gironès (6), Pau Isidoro (), Adrià Quintana (3), Arnau Caritg (24), Ismael Torres (12), Pep Sala, David Sedano (3), Guillem Cuadrado (13), Marc Moncanut (2) i Miquel Puigmal. Baixes: Ferran Baraut, Àlex Crespo, Àlex Palomeras.

Parcials: 16-14 / 14-13 (30-27) / 11-19 (41-46) / 17-21 (58-67)
Tirs lliures: 7/14.

"PREOCUPANT"

Segona victòria de la temporada, la qual el resultat i el triomf ens importa més aviat poc als entrenadors. El que realment ens importa és la forma en com es juga als partits, i aquest apartat comença a ser bastant preocupant. No estem aquí per guanyar o perdre, estem aquí per aprendre i jugar bé a bàsquet, aplicant els conceptes que s'expliquen als entrenaments. Aquest era un bon partit per treballar aquests conceptes, ja que eren els últims classificats de la taula, i no s'ha fet. Tornàvem de Nadal? Sí. Teníem baixes? Sí. Però res és excusa, també hem tingut jugadors que han pogut venir a donar-nos un cop de mà, i sap greu dir-ho, però si en Guillem Cuadrado no s'hagués carregat l'equip a l'espatlla, aquest partit el perdíem. No es tracta de que un jugador ens guanyi els partits, es tracta d'un joc d'equip, on tots tenim la nostra feina i responsabilitat i això sembla que no ho entenem.

Els entrenadors estem decepcionats amb aquesta actitud que teniu, poca motivació i ganes, poca competitivitat, a vegades sembla que gens d'orgull i amor propi i així no es pot anar enlloc, caminant i arrossegant-nos per les pistes on anem amb el cap baix. Això sí: arribar tard als entrenaments, no escoltar el que s'explica o es demana, fer les coses a mig gas, riure i fer broma...

Vosaltres decidiu que voleu fer, però els entrenadors seguirem treballant amb la mateixa il·lusió del primer dia, i el que ens vulgui seguir serà benvingut, i el que no, potser haurà de plantejar-se realment si vol seguir practicant aquest esport...

I repetim, no és qüestió de saber-ne o no, es qüestió de voler-ho fer, ja que no es demana res impossible i a vegades heu demostrat que sabeu fer-ho.

PD: Gràcies Marc Moncanut, Miquel Puigmal i Guillem Cuadrado, per venir a ajudar-nos.



Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris