Júnior masculí: B.Vilafant 62 - CB Sant Narcís 65

B.Vilafant: Arnau (8), Roger (10), Vehí (1), Batlle (16), Descamps (cinc inicial), Àngel (2), Ion (7), Pons (4), Castillo (6), Gascon (8).

CB Sant Narcis: Narbutas (5), Ventura (13), Jiménez (7), Genover (8), Muñoz (14), Khralovich (5), Pérez (13).
13 faltes
Tirs lliures7/21(33%)
Triples 4 (Muñoz 3, Pérez) 4/21 (19%)

Un altre partit amb resultat ajustat que per una vegada no cau del nostre costat. El contrari ,el Sant Narcís arribava com a tercer classificat amb una victòria d'aventatge i ha sortit reforçat ampliant la diferència.

Partit igualat del principi fins al final en el que no ha destacat cap jugador per sobre dels altres (cap ha estat capaç de fer més de setze punts), joc d'equip per sobre de tot tant en defensa com en atac. Els visitants fent una defensa individual amb moltes ajudes i els locals incapaços de llegir bé les situacions d'inferioritat i no fent bé la feina de ajudes vam haver de canviar a una mixta al segon període. Els parcials ajustats tota la primera amb aventatges de set punts pels visitants com a màxim (26-33 minut 14) acabava amb un 35-35 que deixaven les coses en taules a la mitja part.

A la sortida del tercer quart es va pujar el nivell d'intensitat i vam fer el millor quart de joc, potser del partit, cosa que no es va veure reflectida al marcador ja que un parcial de 10-0 (minut 37 49-48, minut 40 49-58) ens deixava amb un desavantatge de 9 punts amb deu minuts per jugar. 9 punts del jugador Muñoz en quatre minuts van ser claus en aquest quart.

Com sempre vam haver de suar per mirar de guanyar el partit, com sempre tres minuts dolents ens van hipotecar per la resta del partit.

En aquest quart vam canviar a 1-3-1 tota la pista per mirar de remuntar, i va funcionar perquè es van quedar amb dues cistelles de camp i van fer només set punts. Això seria insuficient ja que el nostres tretze no van ser suficients; com sempre hem d'entendre el perquè de les coses. Fem 50 tirs de dos,  ells 39, també agafem més rebots (20+14 per 18+11), robem el doble de pilotes (14-7) i per acabar perdem menys pilotes (16-18). Com sempre la nostra dificultat per anotar ens acaba passant factura; l'estar pendent de coses al·lienes i no de jugar a bàsquet ens fa perdre la concentració i els petits detalls acaben sent decisius.

Jo penso que vam fer un gran partit i per tant només puc felicitar-vos, no sempre la vida és justa però com diria un gran entrenador del qual no recordo el nom: treball, treball, treball.