Júnior masculí: CB Roses 69 - Bàsquet Vilafant 53

B.Vilafant: Palol (2), Parra, Peral (4), Carreras (4), Castillo (11) -cinc inicial, Vehí (4), Cortada (4), Batlle (16), Pons (8), Descamps.
20 faltes personals, 12/24 tirs lliures, rebots 33 (12 ofensius), 1 triple de Castillo.

CB Roses: Oysiyenko (9), Sànchez (5), Sendra (4), Francesc (15), Bosch (29) -cinc incial, Espejo, Viñuela, Castellanos, Moreno (5), Ben Omar, Morker (2).
24 faltes personals, 10/16 tirs lliures, rebots 48 (14 ofensius), 5 triples (Osiyenko, Francesc 3, Moreno)

Partit per oblidar

Parcials: 21-9,20-15,14-14,14-15.

El pitjor partit del que portem de temporada i amb molta diferència.
Hem començat amb molta intensitat però sense aconseguir el resultat desitjat; un parcial de 8-2 en cinc minuts ens feia mal però no semblava preocupant, després el parcial de 11-2 en dos minuts (tres triples seguits) sí que començava a fer por. Cinc punts seguits nostres han maquillat una mica el resultat però ells han aconseguit acabar el quart anotant. Hem marxat amb 21-9 i Francesc com millor jugador del període amb 12 punts.

Quedava molt de temps i aquest equip no baixa mai els braços però a vegades no n'hi ha prou. A més a més, va néixer una estrella, Bosch que ens va fer quinze punts en aquest quart (va acabar amb 29 punts i 19 rebots) i en cap moment vam ser capaços de frenar-lo. A més un altre parcial de 14 -0 ens va deixar el partit molt lluny i vam anar a la mitja part amb 41-24. El pitjor, però, no va ser el resultat si no la sensació amb la que vam marxar al vestuari. No vam ser capaços de atacar la zona, no vam ser capaços de córrer, no vam ser capaços d'anotar.

Els dos últims quarts vam millorar però no va ser suficient -empatar el tercer (14-14) i guanyar d'un l'últim (14-15)- és poc premi per aquest equip. Ho vam convertir en un jo contra el món i no vam deixar d'estrellar-nos contra la seva defensa (molt ben feta la 2-1-2), després el de sempre 1/11 en triples, 19/59 en tirs de dos i una cosa que sí que és nova i es repeteix de l'últim partit el mal percentatge en tirs lliures (12/24). Hem tornat a tirar més que ells i hem tornat a fer menys que ells (22/47 tirs de dos, 5/20 tirs de tres, 10/16 tirs lliures). En definitiva el partit perfecte per ells.

Com diria el gran Rosendo "que desilusión" i jo crec que com a nosaltres no ens ve a visitar cap verge ni podem creure en els miracles, només ens queda confiar amb nosaltres mateixos i amb el nostre treball.